Korišćenjem sajta www.proatomic.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju web sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa uslovima korišćenja, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

www.proatomic.rs ne snosi nikakvu odgovornosti za štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na www.proatomic.rs

 

VLASNIŠTVO MATERIJALA

Informacije dostupne na ovom sajtu, svi dokumenti, fajlovi, tekstovi, slike, grafike, obrasci i opšti izgled ovog sajta je u vlasništvu www.proatomic.rs i zaštićen je autorskim pravima. Materijali se ne mogu, u celini ili delimično, da se reprodukuju, distribuiraju, menjaju ili prenose na druge sajtove bez prethodne pismene saglasnosti.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.proatomic.rs) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ni jedan deo sajta se ne sme koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

 

PRIVATNOST

www.proatomic.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. www.proatomic.rs se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati.

www.proatomic.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke www.proatomic.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga posećuju, te na taj način poboljšava portal i njegov sadržaj dodatno usmerava i prilagođava korisnicima koji ga posećuju.

www.proatomic.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.proatomic.rs sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

IZMENE PRAVILA I USLOVA KORIŠĆENJA

www.proatomic.rs zadržava pravo izmene ovih pravila i uslova korišćenja u bilo kom trenutku.